Rendelhető ételek

Tisztelt megrendelők!
 Szép kártyával is fizethet!!!


Kóstolja meg több versenyen győztes magyaros ételeinket: Birkapörkölt, Halászlé, PalóclevesMegrendelni a szállítást megelőző nap 16 óráig lehetséges. Az ételeket az adott napon 8 és 12 óra között Kecskemét, Katonatelep, Kadafalva, Ballószög, Orgovány területére, minimum 1000 Ft/nap rendelésnél ingyenesen szállítjuk ki. Az ételek mindig a szállítás napján, frissen készülnek! A kismama ételek tojást és tejterméket nem tartalmaznak. Az ételek alatt található i ikon az összetevőket mutatja. Csillaggal és nagybetűvel az allergének vannak jelölve.

Az árak forintban értendőek és tartalmazzák a csomagolást, a kiszállítás díját, valamint a 27 %-os áfát!

Levesek: 0,5 l Szelet húsok: 14 dkg Borjú Bécsi: 18 dkg Pörköltek-tokányok 20-30 dkg Főzelékek:0,5 l Feltétek:10 dkg Csirkecomb: 25 dkg
Főételeket 0,75 l-es dobozokba tálaljuk. Ételeink nagy adagok!

Válassza ki a megrendelni kívánt ételt, majd kattintson a + ikonra. Rendelése ekkor a kosárba kerül, ami a jobb felső sarokban található.Ha rendelését módosítani kívánja, akkor azt a kosár tartalmánál tudja megtenni. Adja meg a kért adatokat, majd ha elfogadta a szerződési feltételeket  a megrendelem gombra kattintva elküldheti megrendelését, melyről visszaigazolást kap.
   

Jó étvágyat!

04. hét

05. hét

Met Teller - Gastro